sunnuntai 5. syyskuuta 2021

VETERAANIKERÄYS OULUSSA 10.-11.9.

Veteraanikeräys Oulun alueella 10. - 11.9.2021

Korona-epidemiasta johtuvat rajoitukset jatkuvat, ja niinpä varusmiehet eivät ole tukena veteraanikeräyksissä nyt syksynkään aikana. Näin mennään jo toinen vuosi. Vapaaehtoisvoimin olemme pyrkineet kartuttamaan keräyksillä oman alueemme veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskien tukeen tarvittavaa rahoitusta, viimeksi kesäkuussa. 

Kiitos mukana olleille.

Nyt sinulla ja minulla on mahdollisuus jälleen ojentaa auttavat kätemme muutamaksi tunniksi osallistumalla lipaskeräykseen. Näin voimme mahdollistaa oman alueemme veteraanien ja heidän puolisoidensa tai leskien sekä sotiimme osallistuneiden naisten tukemisen arjessa niiden tarpeiden osalta mihin yhteiskunnan tuki ei yllä. Tämä apu tuo mukanaan usein myös sen tärkeän ihmiskontaktin, jota veteraanit myös kaipaavat.

Toteutamme keräyksen perjantaina 10.9. klo 15 – 19 ja lauantaina 11.9. klo 10 – 14

Tule mukaan keräykseen! Seisomaan muutamia tunteja kauppapaikkojen edustalla lipas kädessä niiden hyväksi, jotka aikoinaan seisoivat itsenäisyytemme vartijoina. Keräyksen tuotto kohdentuu Oulun alueelle.

KIITOS, kun olet omalta osaltasi mukana auttamassa ja tekemässä tärkeää työtä!

Ilmoittaudu sähköpostitse jari@maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500 694854

(Siviiliasun vaihtoehtona maastopuku M05, jos sellainen on kuitattuna tai hankittuna. Sotilaskoti ja rauhanturvaajat omassa asussaan.)