keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Yhdistyksen loppuvuoden tapahtumia

Pari tiedotusasiaa:

1. Osallistuminen 6.12 valtakunnalliseen paraatiin Kajaanissa. Halukkaat ilmoittautukaa minulle teksti-viestillä tai sähkopostilla.Varustus tumma puku, takki johon kiinnitetty isot kunniamerkit, mustat nahkahansikkaat ja baretti. Kajaanissa on oltava klo 8.15 joten lähtö sen mukaisesti n. klo 5.45. Kimppakyydillä yhdistys maksaa polttoaineet.Ilmoittautumiset minulle 30.11. mennessä.


2. Lipunnosto Linnasaaressa 6.12. klo 8.45. Varustus tumma takki, mustat nahkahansikkaat ja baretti. Lipunnoston jälkeen aamupala Radisson Blu:ssa, tummapuku ja isot kunniamerkit. Radissonissa suoritetaan myös palkitsemisia!

3. Pikkujoulu pidetään, jos on tarpeeksi tulossa väkeä 9.12, klo 18.00 Kontuniemessä. Jos tarpeeksi väkeä on tulossa asiasta ohjeet myöhemmin. Tilaisuus on avec ja omavastuuosuus 10€, joka varmistaa osallistumisen. Yhdistys tarjoaa muuten jutut. Jouluillallinen juomina glögiä ja punaviiniä. Muuten omat juomat. Kontuniemessä ei ole mahdollista yöpyä! Saunakin voidaan lämmittää. Ohjelmaa voidaan miettiä sitten siellä.

Pj Timo
tmj.heikkinen(at)gmail.com