perjantai 13. joulukuuta 2013

SRTL ry:n jäsenkysely 2013

Suomen Rauhanturvaajaliitto tekee jäsenkyselyn, jossa kysytään mielipidettäsi ja näkemyksiäsi useisiin kysymyksiin. Vastauksia käytetään Liiton toiminnan ja tapojen parantamiseksi tulevina vuosina. Nyt sinulla on siis todellinen mahdollisuus vaikuttaa mielipiteesi kautta. Kyselyyn vastataan ns. avoimen linkin kautta eli vastaaminen tapahtuu anonyymina. Vastausaikaa on tiistaihin 31.12.2013 kello 24:00 asti.




Kyselyyn vastataan oheisen webropol-linkin kautta. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kyselyn lopussa on vielä "vapaa sana" -kenttä, johon voit antaa tarkempaa palautetta esitetyistä kysymyksistä tai jostain muusta. Osa kysymyksistä on pakollisia. Muut kysymykset voit halutessasi ohittaa eli olla vastaamatta.




Jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvomme kolme kappaletta Kenttäkauppa.fi:n 50 euron arvoista lahjakorttia kenttakauppa.fi -verkkokauppaan. Mikäli haluat olla arvonnassa mukana, niin jätä yhteystietosi lomakkeella "vapaa sana" -osion jälkeen. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun kuin arvonnan suorittamiseen.

Kyselyyn tästä!

Yhteistyöterveisin,
Suomen Rauhanturvaajaliitto ry

Lähde: SRTL ry:n sivusto